НачалоДекорацияЕдна различна коледна декорация за вашия модерен дом

Една различна коледна декорация за вашия модерен дом

Една различна коледна декорация за вашия модерен дом

Отново настъпи онзи момент от годината, когато всичко ни подтиква да се насладим на топлата атмосфера у дома, да раздаваме любов и да прекарваме приятни мигове с най-близките ни хора. Това са най-подходящите и истински подаръци, които можем да подарим, както на себе си, така и на семейството си.

Празничното настроение у дома идва естествено с подобаваща декорация, а създаването на такава е още един страхотен начин да прекараме приятни моменти с нашите близки. Тази година реших да ви предложа една колекция от стилни идеи за декорация на дома, която испанското списание El Mueble предложи в навечерието на коледните и новогодишни празници.

edna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-1g

Този път целият дизайн на този прекрасно декориран интериор е с акцент, поставен върху бежовите, белите и златните тонове, които са подбрани с много вкус и са отлична алтернатива на традиционните червено-зелен декор. В списанието е поместена цялостна концепция за празничното декориране на дома от всекидневната, през празничната трапеза, дори и в детската стая. Всяко кътче излъчва положителна енергия и тържествен тон.

Весели празници приятели!

edna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-2g edna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-3g edna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-4G edna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-5gedna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-6gedna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-7gedna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-8gedna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-9gedna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-910gedna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-911gedna-razlichna-koledna-dekoratsiq-za-vashiq-moderen-dom-912g

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.