HomeОбзавежданеДиван, маса и няколко табуретки в една изискана мебел

Диван, маса и няколко табуретки в една изискана мебел

Всеки живеещ в малък апартамент знае неудобствата, които поражда липсата на пространство. Често тази липса ни кара да правим компромиси с мебелите – лишаваме се от едни за сметка на други или избираме, тези с по-малки размери или по-малко функции. Хубавото е, че живеем в динамичен свят, където всичко се променя много бързо и недостатъците, често се превръщат в мотивация да търсим и откриваме по-добри и практични решения на проблемите.

С такава мотивация работи и украинската дизайнерка на мебели Джулия Кононенко. Тя твори и създава удобни, функционални и красиви мебели, които помагат на хората, живеещи в малки пространства, като ние решихме да ви покажем нещо много интересно от нейната колекция.

divan-masa-i-nqkolko-taburetki-v-edna-iziskana-mebel-1G

Става въпрос за мебел, която бързо, лесно и удобно се трансформира от диван в маса за хранене с шест меки и удобни табуретки. В отворено положение, диванът предлага място за сядане за трима души, а когато се наложи той да се превърне в маса, облегалката и седалката му се отделят, превръщайки се в шест удобни табуретки. Масата има два режима – по-малка или по-голяма, в зависимост от това, колко души ще трябва да побере.

На въпроса “От къде дойде идеята за тази практична и красива мебел?”, дизайнерката отговаря така :

Бях вдъхновена от моите спомените за малката ми студентска квартира, която делях с още две съквартирантки. Често в малката стая се събирахме с приятели и състуденти и винаги преди това импровизирахме, за да създадем удобна и достатъчна за всички маса за хранене, както и място за сядане.

Какво ще кажете за тази мултифункционална мебел?

divan-masa-i-nqkolko-taburetki-v-edna-iziskana-mebel-2G

divan-masa-i-nqkolko-taburetki-v-edna-iziskana-mebel-5G

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.