Trending News
HomeДекорацияДекорация на дома с фототапети, постери и пана

Декорация на дома с фототапети, постери и пана

Едно жилище става дом, тогава, когато успее да ни накара да се почувстваме уютно, да ни е приятно да прекарваме времето си в него и да ни зарежда с положителни чувства. Един от най-лесните и ефективни начини за декорация на стаите и създаване на гостоприемна обстановка у дома е чрез използването на фототапети, постери и пана. В тази статия ще разгледаме къде, кога и как да използваме тези ефектни стенни декорации.

fototapet1

източник: fototapeti24.eu

Фототапетите са идеалният избор, когато искате да създадете един различен, необикновен и събиращ погледите акцент в някоя стая. Те тотално променят облика на помещението, като създават усещането, че се озовавате на едно съвсем различно място. Ако искате да се почувствате като в тропическа гора, в центъра на Ню Йорк или някъде високо в Алпите и всичко това, докато си седите удобно в креслото в хола, то фототапетите са изборът, който трябва да направите, когато избирате декорация за стената.

Използването на постери, като декоративен елемент върху стените е нещо страхотно. Те са сравнително евтини, предлагат огромен избор, що се отнася до стил, послание, размери и цветове. Постерите се свързват с рекламата и кино афишите, така че ако идеята ви допада, може да използвате именно постери с подобна тематика или да изберете тема, която да подхожда на стила на жилището ви, а и на вашия собствен.

Interior 4-PART MURAL

източник: posters24.net

 Фото паната са друг страхотен елемент за декорация, който в зависимост от избраният стил, може да внесе в домa ви различни настроения. В повечето случай фото паното е изработено от висококачествен плат, а върху него е принтирана картина с висока резолюция или е направена репродукция на художествено произведение. Интересното при паната е възможността, която някой търговци предлагат, а именно да изпратите ваша любима картина, снимка или графика и те да изработят паното във форма и размер по ваше желание.

Фото паната се предлагат в различни форми, като самостоятелна единица или група от пана, изобразяващи една картина. Те са страхотен избор, когато искате да декорирате стената си с наситени цветове и високо качество.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.