Trending News
HomeКъщиБягство от реалността : Малка бяла къща в горите на Швеция

Бягство от реалността : Малка бяла къща в горите на Швеция

Летните горещини са все по-близо и в съзнанията ни малко по-малко ще започнат да се създават планове за бягство от градската среда и приятни мигове, прекарани на по-прохладни и красиви места. Днес, вместо да ви запознаем с поредния градски апартамент, показващ полезни и интересни идеи, ще ви заведем (макар и виртуално) до една гориста местност, където ще разгледаме интериора и екстериора на една страхотна малка къща.

Качеството и красотата на шведския дизайн е добре познат и сградата, която ще видите в тази статия е поредното доказателство за това. Малката къща се намира някъде в шведските гори и разполага с един етаж, а жилищната площ (без верандата) е само 57 м². Тя е построена през далечната 1975 г., но наскоро нейният дизайн е обновен и в момента предлага две спални и една баня.

bqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-1g

Несъмнено най-впечатляващия аспект от къщата е нейната веранда и гледките, които се разкриват от нея, но нека все пак погледнем и интериора. Горската къща предлага просторна всекидневна, кухня с трапезария и две малки спални. Интериорът е в предимно бял цвят, който прекрасно се допълва от детайли в приятни земни тонове. Кухнята е малка и семпла, но благодарение на модерните осветителни системи изглежда много удобно и приятно.

Тази и други подобни къщи са страхотно място за бягство от реалността, дори и само за уикенда. Надявам се да успеете да се разтоварите от ежедневието си, докато разглеждате снимките по-долу.

bqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-3g bqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-4g bqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-5g bqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-6gbqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-7g
bqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-8g

bqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-9g bqgstvo-ot-realnostta-malka-bqla-kashta-v-gorite-na-shvetsiq-plan

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.