HomeСпалняСемпъл и удобен интериор на спалня с приобщен балкон

Семпъл и удобен интериор на спалня с приобщен балкон

Навярно едно от любимите неща на повечето от нас е след дългия работен и изтощителен ден да се потопим в спокойната и успокояваща обстановка на своята спалня. Интериорният дизайн на това помещение е от изключителна важност, тъй като той играе ключова роля в настроението и чувствата, който поражда у нас спалното помещение. По-надолу в този материал ще разгледаме един светъл и уютен интериор на спалня, който е напълно съобразен с предпочитанията на собствениците на жилището и несъмнено изглежда успокояващ.

Собствениците на жилището държали, когато се прибират у дома наистина да се чувстват като у дома, така че поставили множество задачи на дизайнерите. Основната идея на спалнята е да е комфортна и да създава усещане за спокойствие, а в този проект и двете са постигнати.

sempal-i-udoben-interior-na-spalnq-s-priobshten-balkon-1g

Интериорът на спалнята е в два основни цвята – бялото и естественият цвят на дървото, които заедно създават лекотата и простотата. Натуралното дърво, с което са покрити пода и стената над леглото дава усещането за селска къща, а ефекта, който създават необработените дъски ви кара да си свали обувките и да ходят боси. Друг естествен материал, който срещаме в тази спалня е естествената кожа, от която са изработени леглото и малкият диван.

Балконът е приобщен към спалното помещение и е превърнат в неизменима част от интериора. В допълнителното пространство, което е осигурено от това сливане, са разположени удобна работна площ с бюро и стенна етажерка и кът за почивка, включващ малък диван и масичка за кафе.

Остана да обърнем внимание и на тавана в помещението, тъй като той има с какво да ни впечатли. Дизайнът му е наистина интересен и различен, а присъствието на дървени елементи създава усещане за завършеност. Зад дървените летви е монтирано и скрито фоново осветление, което създава успокояващ ефект, когато се използва отделно.

sempal-i-udoben-interior-na-spalnq-s-priobshten-balkon-2g sempal-i-udoben-interior-na-spalnq-s-priobshten-balkon-3g sempal-i-udoben-interior-na-spalnq-s-priobshten-balkon-4g sempal-i-udoben-interior-na-spalnq-s-priobshten-balkon-5g sempal-i-udoben-interior-na-spalnq-s-priobshten-balkon-6g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.