Trending News
HomeМодерен ДомBang & Olufsen представя Beosound Level

Bang & Olufsen представя Beosound Level

Bang & Olufsen представя днес Beosound Level, преносим безжичен домашен говорител, който предоставя впечатляващ звук, ненадмината изработка и модуларен дизайн, подобряващ неговия дълъг живот. Преносимостта е в основата на Beosound Level, заради неговия тънък дизайн и вградена дръжка. Независимо дали ще го държите изправен в кухнята, ще го оставите да лежи на масата или ще го закачите да виси грациозно на стената, говорителят интелигентно ще промени настройките си, за да ви достави изключително музикално изживяване във всяка позиция и във всяка стая.

„Beosound Level е отличен високоговорител за хората, които искат гъвкавостта и удобството на портативна колона, но не искат да правят компромис с качеството на звука и свързаността за най-доброто изживяване при слушане на музика. Работи безпроблемно със Spotify Connect, AirPlay 2 и Chromecast, а заради модулния дизайн, Beosound Level е устойчив във времето и гарантира отличителния за нас звук за следващите десетилетия“, споделя Кристофър Полсън, старши вице президент и ръководител управление на продукти в Bang & Olufsen.

 

Автентични материали, които омекотяват усещането за технологиите

Beosound Level може лесно да се пренася у дома и дори в градината, благодарение на неговите безжични технологии и IP54 рейтинг за водо- и прахоустойчивост. Потребителският интерфейс на високоговорителя е интегриран интелигентно в алуминиевата рамка и бутоните се активират с леко докосване, което ви позволява да достигнете до любимата си песен или радио без усилие. Когато се приближите до него, Beosound Level светва, за да ви поздрави, чрез интегрираните сензори за близост, които регулират яркостта му в зависимост дали е ден или нощ. След като приключите с използването на високоговорителя, светлината бавно притъмнява, позволявайки минималистичният дизайн да заеме централното място.

Елегантно изживяване при зареждане

Когато настъпи моментът за зареждане, Beosound Level предлага уникални възможности, включително лесното решение за зареждане – алуминиев магнитен щепсел, който безпроблемно се включва върху гърба на високоговорителя. Този иновативен дизайн прави зареждането лесно, елегантно и стилно като самия говорител, така че да можете да оставите гордо зарядното си устройство на масата. Bang & Olufsen са проектирали и допълнителна конзола за стена, която ви позволява да зареждате високоговорителя, докато все още слушате музика, и да го отделите без усилие, когато искате да го вземете с вас.

Превъзходен звук, създаден за движение

Със своята 105-ватова музикална мощност, Beosound Level предоставя отлична яснота и динамичен бас. Благодарение на своите пет високоговорители, сред които два 4-инчови басови говорители, един 2-инчов за пълен обхват и два 0,8-инчови високочестотни говорители, в комбинация с усилватели с ниско изкривяване, което осигурява адаптивна звукова сцена със 79dB бас и 96dB в средния обхват на звука.

Подобрен живот, чрез дизайн
Bang & Olufsen е известен със своя дълготраен живот на продуктите, а с Beosound Level, компанията въвежда нови решения в борбата с остаряването на технологиите, подобряване на ефективността и удължаване на живота. В допълнение към своя вечен дизайн, Beosound Level е модулно проектиран за лесна поддръжка, сервиз и ремонт, където потребителите да могат да изпълняват операции като подмяна на батериите, а сервизите да получат лесен достъп до жизненоважните части на високоговорителя.

Bang & Olufsen е луксозен аудио бранд, основан през 1925 година в Струер, Дания, от Петер Банд и Свенд Олуфсен, чиято отдаденост и визия остават основа на компанията. В продължение на почти век, Bang & Olufsen разширява границите на аудио технологиите и продължава да застава начело на акустичните иновации. Днес, всеки Bang & Olufsen продукт се характеризира с уникалната комбинация от красив звук, неостаряващ дизайн и ненадмината изработка.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment