Trending News
HomeКухняАрт проект за кухня и трапезария в черно и бяло

Арт проект за кухня и трапезария в черно и бяло

Ако си мислите, че кухнята е място за готвене и нищо повече, в тази статия ще ви докажем, че грешите. Кухнята може да бъде превърната в едно колоритно и различно място, което да бъде изпълнено с интересни “арт” елементи и креативно декорирани повърхности. За да не си помислите, че говорим празни приказки, ще подплатим написаното със страхотен пример, който показва един много интересен проект за кухня. Нека го видим …

art-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-1g

Кухненският бокс и трапезарията са част от малък апартамент (45 м²), който след основния си ремонт предлага едно обширно помещение, което е заето от всекидневната, кухнята и трапезарията и от един малък кът, отделен за домашен офис. Жилището е предназначено за млада двойка, а основната цел на интериорния дизайн е да създаде една удобна жилищна атмосфера с добре разпределена площ.

Зоните са много интересно разпределени ( може да видите скица в края на статията ), а кухнята е първата зона в общото пространство. Тя е малко по-различна от кухненските боксове, с които сме свикнали главно заради липсата на шкафове върху стената. На съседната стена е изградена система от шкафове, което позволило на дизайнерите да използват пространството над кухненския бокс за създаването на абстрактна визуализация, която коренно променя визията на цялото помещение.

Рисунката е обвързана с общата тематика на интериора, която е морето, морските обитатели, водораслите и прочие. Надяваме се рисунката, самата идея за кухнята, както и цялостната визия на апартаментa да ви допаднат и вдъхновят.

art-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-2g art-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-3g art-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-4gart-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-5gart-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-6gart-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-7gart-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-8gart-proekt-za-kuhnq-i-trapezariq-v-cherno-i-bqlo-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.