HomeАпартаментиСимпатичен интериор на малък апартамент в сиво и жълто

Симпатичен интериор на малък апартамент в сиво и жълто

Продължаваме обширната тема за интериорния дизайн на малки жилища с един на пръв поглед монотонен апартамент, който предлага интересни декоративни и организационни решения и идеи, от които може да се възползвате. В този случай обаче, имаме една много интересна подробност, която е рядкост в показваните от нас жилища.

Вярвате или не, интериорният дизайн на това малко жилище не е дело на дизайнерско студио, а на неговата собственичка. Тя е млада банкерка, която с помощта на майка си декорира и обзавежда своя нов дом, за което според нас заслужава адмирации, както за добрия вкус, така и за доброто планиране на пространството.

simpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-1g

Жилището е с идеална локация – в центъра на Киев, Украйна, но за сметка на това е старомодно, разделено на няколко стаи и единствения вариант бил да бъдат премахнати част от стените. В следствие на премахването им, жилището предлага една основна зона, която е съставена от всекидневна, кухня и трапезария и е достатъчно светла и приветлива. Това е така наречената “социална зона”, която е решена в бял цвят с няколко нюанса на сивото, допълнени от атрактивни жълти акценти.

simpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-2g simpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-3g simpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-4g simpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-5g

Освен основната жилищна зона, която вече разгледахме, малкият апартамент разполага и с отделна спалня, която пък има отделено място, представляващо мини килер и гардеробна. Банята е малка, но пък много компактна и свежа. Интересното тук е, че всяко кътче в жилището има собствена енергия и цветове, по които се различава и характеризира, което придава на апартамента младежка нотка.

simpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-6g simpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-7g simpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-8gsimpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-9gsimpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-910gsimpatichen-interior-na-malak-apartament-v-sivo-i-jalto-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.