НачалоКухняФункционален дизайн на кухня с нестандартна форма

Функционален дизайн на кухня с нестандартна форма

Обичам нестандартното! То ме разведрява, провокира, кара ме да мисля различно и да гледам на нещата по един необичаен начин. Нестандартното поддържа нивото ми на креативност високо и това ме прави много щастлив.

Току-що описах какво правят нестандартните и атрактивни неща, които срещаме в ежедневието си с всеки един от нас. Дори и да не го осъзнаваме или усещаме, то се случва и ни кара да се чувстваме по-добре. Ще се опитам да ви демонстрирам всичко написано до тук, като ви разкажа и покажа една кухня, чиято нестандартна форма вдъхновява дизайнерката Александра Чеботова да подходи по един различен и интересен начин към нейния интериор.

funktsionalen-dizain-na-kuhnq-s-nestandartna-forma-1g

Кухнята е разделена на две основни функционални области – комфортен и просторен кът за готвене, разполагащ с много места за съхранение, както и зона за хранене и посрещане на гости. Откриваме и още един малък кът, предназначен за почивка, стратегически разположен под телевизора и в близост до балкона.

Нестандартната форма на кухнята е ключова за определяне на зонирането и декорирането на помещението. Една от основните задачи, поставени от собствениците на жилището била, интериорът на новата им кухня да бъде в ярки цветове,а използваните материали да бъдат предимно естествени. В основата на стилистичните решения е еко-стила с елементи на пачуърк, чиято комбинация създава една спокойна и същевременно динамична атмосфера. Насладете и се …

funktsionalen-dizain-na-kuhnq-s-nestandartna-forma-2g funktsionalen-dizain-na-kuhnq-s-nestandartna-forma-3g funktsionalen-dizain-na-kuhnq-s-nestandartna-forma-4gfunktsionalen-dizain-na-kuhnq-s-nestandartna-forma-5gfunktsionalen-dizain-na-kuhnq-s-nestandartna-forma-6g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.