Trending News
HomeМодерен Дом100,000 Facebook фена по-късно …

100,000 Facebook фена по-късно …

Здравейте,

Не беше отдавна денят, в който стартирахме онлайн изданието Модерен Дом. А за да бъдем по-точни, изминаха почти три години (рожденият ни ден е на 01.12). Плахо, несигурно и с малки крачки започнахме да ви показваме идеи за обзавеждане, декорация и освежаване на дома. Не бяхме сигурни дали те ви харесват, нямахме представа какво точно правим и дали го правим правилно, но ни харесваше и се чувствахме добре. По-късно, с публикуването на няколко хиляди изображения и написването на няколко стотин статии, дойде опита, обратната връзка и коригирахме много от това, което предлагаме. През годините добавяхме нови категории, като най-харесваните от вас “Направи си сам” и “Чистота” поддържаме активно и до днес, а други, не толкова интересни оставихме в миналото. Това, което ни води сте вие – нашите читатели и най-големи учители. Вие ни научихте кое е интересно, кое е полезно, кое забавно и кое не е нито едно от изброените.

Най-новата ни рубрика “OFFтопик” е посветена на всичко, което НЕ Е свързано с интериорния дизайн и архитектурата. Нуждата от нея дойде с нарастването на броя на нашите читатели и феновете във Facebook страницата ни. Осъзнахме, че вече не сме просто издание за дизайн на жилища, а нещо повече – лайфстайл. Осъзнахме, че много хора прекарват дълго време с нас и точно това е причината, поради която се появи въпросната рубрика. Рубриката, в която ще ви разсмиваме, ще ви информираме за изумителните неща, случващи се около вас, докато пиете следобедното си кафе и най-важното – ще ви накараме да се чувствате добре!

Благодарим ви, че избрахте нас, че ни се доверихте и че продължавате да ни вдъхновявате всеки ден!

За да направим Модерен Дом едно още по-атрактивно и интересно място, ние сме готови да работим неуморно, като подобряваме настоящите функции на сайта и добавяме нови. Може да ни помогнете да вървим в правилната посока, като отделите (само) 2 минути и попълните нашата анкета :

https://moderendom.net/anketa-1/

Ако искате да ни кажете нещо, да ни подкрепите или да ни отправите критика, моля, не се колебайте и го направете в коментарите в края на страницата!

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment