НачалоАпартаментиПроект на малък апартамент с интересни интериорни решения

Проект на малък апартамент с интересни интериорни решения

Въпреки, че площта на този апартамент е малко по-голяма от тази на един средно голям гараж, в него открихме много интересни интериорните похвати и идеи, от които бихте могли да почерпите вдъхновение. Ние знаем колко трудно се постига уютна обстановка и свобода на движение, когато пространството не стига, но тук всичко изглежда на мястото си. Nяма претрупване на вещи и мебели, нито пък прекалено малко пространство за движение. Зоните са ясно разграничени, въпреки че всичките се намират в едно общо помещение. Нека ви покажа по-подробно апартамента и това, което е постигнато.

malak-apartament-s-golemi-i-interesni-interiorni-resheniq-1g

Общата квадратура на жилището е 28.8 м², което пространство включва основно помещение, спалня, антре, баня и тоалетна. Интересното след намесата на интериорните дизайнери е разделението между отделните зони. Спалнята е отделена от основното помещение, посредством декоративни завеси (това определено изглежда страхотно), а кухненският бокс е разделен от хола с висок бар и „залепен“ за него удобен диван. Това разделение е още по-ефектно, благодарение на контрастиращите цветове на бара и дивана.

Друго интересно решение е сливането на банята и тоалетната в едно. Това сливане от своя страна е позволило създаването на мокро помещение, където откриваме пералнята и изградена върху стената система за съхранение.

Несъмнено има още какво да ви разкажа за този апартамент, но според мен думите са излишни. Ще оставя на вас и вашето въображение да разгледате, анализирате и подберете идеите, които може би ще използвате един ден във вашия малък апартамент.


malak-apartament-s-golemi-i-interesni-interiorni-resheniq-5g malak-apartament-s-golemi-i-interesni-interiorni-resheniq-6g malak-apartament-s-golemi-i-interesni-interiorni-resheniq-7gmalak-apartament-s-golemi-i-interesni-interiorni-resheniq-8g malak-apartament-s-golemi-i-interesni-interiorni-resheniq-9g malak-apartament-s-golemi-i-interesni-interiorni-resheniq-910g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.