PASSWORD RESET

Блог-списание за вашия модерен дом

Впечатляващ малък апартамент със семпъл и красив интериор

Днес ще разгледаме един завършен интериорен проект на поредното малко жилище, което за пореден път показва как проблема с размерите изчезва (или поне не е толкова болезнен), когато към площта се подходи внимателно и се действа креативно . Всеки малък дом може да се превърне в перфектно жизнено пространство с интелигентни решения и добър план и то само чрез правилното организирането на интериора и днешният пример е поредното доказателство за това.

vpechatlqvasht-malak-apartament-sas-sempal-i-krasiv-interior-1g

Въпреки скромните си размери, това жилище с големина от 36 м² е наистина функционално и разполага с всички предпоставки за комфортен престой. Оскъдната площ е внимателно разпределена между дневна зона с мека мебел, трапезария, кухня, спалня, баня и коридор. Доминиращият цвят във всяка една от зоните е белият, който в тандем с естествената светлина идваща от големите прозорци визуално увеличава иначе малките пространства.

Мебелите, както и всички други детайли са с модерна, но изчистена визия, изглеждат удобни и приятни, създавайки приятна атмосфера, топлина и гостоприемство. Нищо не е претрупано или хаотично, а точно обратното – постигнат ефект на свобода и лекота, какъвто липсва и в много по-големи апартаменти.

Въпреки че всекидневната, кухнята и трапезарията делят едно общо помещение с малки размери, отделните зони не си пречат, а приятно си взаимодействат една с друга и се допълват. Спалнята е отделена в една наистина малка стая, която предлага пространство за легло, скрин и гардероб, които са буквално на една ръка разстояние, но какво повече му трябва на човек в тази стая?

Разгледайте детайлните фотографии на жилището и ви гарантираме, че ще останете приятно изненадани от идеите, които предлага този стилен и практичен малък апартамент.

vpechatlqvasht-malak-apartament-sas-sempal-i-krasiv-interior-2g vpechatlqvasht-malak-apartament-sas-sempal-i-krasiv-interior-4g vpechatlqvasht-malak-apartament-sas-sempal-i-krasiv-interior-5g vpechatlqvasht-malak-apartament-sas-sempal-i-krasiv-interior-6g vpechatlqvasht-malak-apartament-sas-sempal-i-krasiv-interior-7g vpechatlqvasht-malak-apartament-sas-sempal-i-krasiv-interior-8g