HomeАпартаментиВпечатляващ апартамент с разнообразни цветове и текстури в Лос Анджелис

Впечатляващ апартамент с разнообразни цветове и текстури в Лос Анджелис

W Residence 10F е името на апартамента, който привлече нашето внимание и който ще разгледаме по-подробно в тази статия. Той се намира в Лос Анджелис, в новопостроен жилищен комплекс и притежава един рядко срещан, вдъхновяващo разнообразен интериор. Опитал се да улови цветната атмосфера на Ел Ей, интериорният дизайнер изпълнил пространството с многоцветни елементи и текстури, носещи силни емоции.

vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-1g

В центъра на този просторен апартамент е поставена отворена всекидневна с трапезария, персонализирана чрез поразителна цветова палитра, смели контрасти и използване на много интересни текстури. Черно-белите стени придават на мястото една модерна елегантност, а също така са и прекрасен фон за ярките произведения на изкуствата, окачени върху тях. Върху една от стените забелязваме сребърни кръгове, които добавят игривост и разнообразие в апартамента. Дървените детайли като настилката на пода, ТВ шкафа и прекрасната маса в трапезарията внасят така необходимата топлина в жилището.

И докато всекидневната изобилства от цветове и акценти, кухнята в черно е монотонна и едноцветна, но не по-малко елегантна. Големите прозорци предоставят възможността на голямо количество естествена светлина да докосне всеки детайл от интериора на всекидневната. Това засилва усещането за просторност в стаята и прави детайлите по-забележими, а цветовете по-красиви.

Интериорната тема продължавана и в останалите стаи от апартамента. Основната спалня и тази за гости са в същата тъмна цветова палитра с ярки и контрастиращи акценти и интересни текстури по стените. Разгледайте вдъхновяващите снимки и споделете с нас какво мислите за апартамента. Също така, ако сме пропуснали някой интересен детайл може да ни го покажете.

vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-2g vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-4g vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-3gvpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-5g vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-7g vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-6gvpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-8g vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-910g vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-9gvpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-911g vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-913g vpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-912gvpechatlqvasht-apartament-s-raznoobrazni-tsvetove-i-teksturi-v-los-andjelis-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.