Trending News
HomeДекорацияМодерна и просторна къща в Мексико Сити

Модерна и просторна къща в Мексико Сити

Тази модерна и просторна къща в Мексико Сити  е модерен дом дело на архитектите от Micheas Architects. Архитектурата на тази къща е много раздвижена и привлекателна. Интересно е как са разположени етажите (може да видите чертеж на сградата в края на статията), като на последния етаж е разположена огромна тераса заедно с една малка стая. Построяването на сградата се оказало цяло предизвикателство, тъй като собственика имал много изисквания към пространството и дизайна, а мястото с което разполагали архитектите не било достатъчно. Въпреки това изпълнението на проекта е повече от перфектно. Всеки етаж притежава по една или няколко “социални зони”, които позволяват на стопаните да се наслаждават на красивата гледка, чистия въздух, слънцето и всичко останало, което природата може да предложи.

Модерна и просторна къща в Мексико Сити

Стаите в този изящен дом притежават своята уникалност , която е представена от щедро пространство и свежест. Жилищните площи са особено приятни , защото са украсени със семпли  мебели, които придават този елегантен стил. Личните зони на дома са уютни и изглеждат доста гостоприемни, каквито всъщност трябва да са. Банята и кухнята също са много обширни и чудесно проектирани. Като цяло това е една модерна и удивителна къща, на пръв поглед с прости елементи , но всъщност е силно привличаща окото заради грациозния й и изпипан дизайн.

Оставяме ви да разгледате подробно снимките на този архитектурен шедьовър, направени от фотографа Виктор Бенитес.

Модерна и просторна къща в Мексико Сити

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.