НачалоКъщиВеликолепна идея за малка къща

Великолепна идея за малка къща

a

Великолепна идея за малка къща

[dropcap]С[/dropcap]идни е най – големият и бързо развиващ се град в Австралия. Въпреки, че не е столица на страната, там живеят много хора и градът нараства всяка година. Това обяснява факта, че всяко парче земя е ценно и търсено и хората там наблягат на вертикалното строителство. Пример за перфектно използване на малък парцел земя е къщата, която ще видите в тази статия.

Ако погледнете къщата отвън ще ви се стори много малка, сгушена между другата къща и каменната стена. Ако се вгледате по – обстойно в снимките, които показват интериора ще промените мнението си. Вътре изглежда просторно и подредено, всяка мебел е на точното място, а стените и тавана са в бяло, което много отваря мястото. Стълбите водещи към горния етаж са направени така, че да спестяват максимално място, а мястото под тях е използвано за разширяване на помещението.  В спалнята, която също е бяла са наредени черно-бели снимки, правейки я много интересна. Банята се пада над спалнята и е направена с обли форми, нещото, което ни впечатли най -много, а вас ?

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.