Trending News
HomeВсекидневнаВдъхновяващи идеи за светла и просторна всекидневна

Вдъхновяващи идеи за светла и просторна всекидневна

Никога не съм криел симпатиите си към скандинавските интериори. В тях откривам чистота, простота и свобода – фактори, които заедно създават една добре балансирана атмосфера и предпоставки за спокоен живот.

Скандинавската естетика може да бъде приложена във всяко пространство, без значение от неговия размер или целта, която се опитвате да постигнете. Въпреки това, със стремежа си към простота и минималистичност, природните стихии и функционалността, този интериорен стил е особено подходящ за всекидневната.

С оглед на това, че в Модерен Дом отдавна не сме събирали на едно място вдъхновяващи идеи за всекидневната, решихме в тази статия да ви представим една колекция от модерни, добре организирани и комфортни дневни, които черпят вдъхновение именно от скандинавския дизайн.

vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-1 vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-2 vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-3 vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-4 vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-5 vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-6 vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-7vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-8vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-9vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-910vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-911vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-912vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-913vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-914vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-915vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-916vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-917vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-918vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-919vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-920vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-921vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-922vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-923vdahnovqvashti-idei-za-svetla-i-prostorna-vsekidnevna-924

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.