НачалоСпалняВдъхновяващи идеи за модерно осветление в спалнята

Вдъхновяващи идеи за модерно осветление в спалнята

Осветлението в един интериорен дизайн е нещо като финална щриха, която създава завършен вид. Осветлението е важна част от всяко помещение, а работата с него често е определяна като изкуство. В тази статия ще ви покажем как чрез осветлението в спалнята, може да създадете различни настроения и да превърнете стаята в далеч по-приятна и въздействаща.

vdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-1g

Опитали сме се да съберем разнообразни примери, които показват различни методи за работа със светлината. Включили сме и идеи, показващи различни имплементации на амбиентно осветление, което най-често представлява скрито осветление, създаващо усещане за сияние около предмети или мебели и е доста популярно напоследък.

В модерния свят, в който живеем има голям избор от осветителни тела, начини на монтаж и всевъзможни резултати, които можете да постигнете, чрез комбинирането им. Въпреки това, когато е възможно заложете на две различни осветителни инсталации.

Първата нека бъде основна (работна) – тази, която ще бъде използвана, когато четете книга или подреждате гардероба си. Другата, тази, за която говорим в тази статия, нека отговаря за настроението и използвате, когато си почивате, гледате филм или се радвате на любимия човек.

Възползвайте се от вдъхновяващите идеи, които следва да видитe и не забравяйте да записвате всяка визуализация, която ви направи впечатление.
vdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-2g vdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-2-1G vdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-3g vdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-4g vdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-5g vdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-6g vdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-7gvdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-8gvdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-9gvdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-910gvdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-911gvdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-912Gvdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-913Gvdahnovqvashti-idei-za-moderno-osvetlenie-v-spalnqta-914G

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.