HomeАпартаментиМодерен интериорен проект за двустаен апартамент [50 м]

Модерен интериорен проект за двустаен апартамент [50 м]

Интериорният проект за този двустаен апартамент е дело на студио ZH-Design и предвижда създаването на пространство с модерна визия, предлагащо удобно жилищно пространство, което изглежда много по-голямо, отколкото е всъщност, благодарение на креативни методи и похвати. Въпреки, че жилището е сравнително малко модерният дизайн изпълнен с прости форми, семпли цветове и съвременно осветление създава усещането за свобода и спокойствие.

В дневната зона най-добре се забелязва модерния стил в интериора, като най-отличителните му черти са неутралните цветове, като основен е белия, модерното скрито осветление и семплите линии и форми. За да не изглежда прекалено стерилна, стаята е декорирана с ярки цветни акценти като възглавници, бежови пердета, стол и полилей с интересен дизайн.

moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-2g moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-3g moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-1g

Малката кухня е в предимно неутрални цветове, като и тук е заложено на бялото като основен цвят. Стените са покрити със светли тапети с широки вертикални ивици – метод, който визуално увеличи височината на тавана. Осветлението в стаята е подсилено с ярка LED инсталация [icon name=”external-link” class=”” unprefixed_class=””], монтирана над работния кухненски плот. Хладилникът е с огледални врати – подход, който цели да превърне уреда в “невидим”, за да се създаде усещането за по-широко пространство.

moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-4g moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-5g moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-6g moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-7g

Спалнята в този апартамент е малко по-различна от традиционните спални, които сме свикнали да виждаме. Това е в следствие от нуждата за домашен офис, които е съчетан със зоната за спане. В стаята няма легло, а удобен разтегателен диван, голям гардероб и работно бюро. В това помещение отново е заложено на модерното скрито осветление, но тук има и друг акцент – една от стените е решена в елегантна бяла текстурирана мазилка.

moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-8g moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-9g moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-910g

moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-911g
moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-912g

Банята и тоалетната са в отделни помещения, като и двете са доста малки. В банята е заложено на чисто белия декор, а в тоалетната бялото е допълнено от черно, като е създадена илюзия от тип “тунел”, отново с цел визуално увеличаване на пространството.

Определено най-впечатляващото в този интериорен проект са идеите за скрито осветление и интересните идеи за визуалното увеличаване на мястото. Възползвайте се от всичко видяно, което може да използвате във вашия случай.

moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-913g
moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-914 moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-916
moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-915 moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-917

moderen-interioren-proekt-na-dvustaen-apartament-50-m-918g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.