НачалоАпартаментиВдъхновяващи етажни планове на едностайни апартаменти

Вдъхновяващи етажни планове на едностайни апартаменти

Вдъхновяващи етажни планове на едностайни апартаменти

Е, след като ви представихме една не малка колекция от етажни планове на малки апартаменти (гарсониери, студиа и тавански), решихме да обърнем внимание и на хората с малко по-големи жилища. Под „малко по-големи“ имаме в предвид едностайни жилища, които включват всекидневна, кухня и една спалня, както и допълнителни помещения (килер, гардероб, бокс)

vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-1G

Тези апартаменти са идеални за млади двойки и често обзавеждането им и тяхната декорация се избират много внимателно и вземането на решения е по-трудно от обикновено. И тук, както и при малките жилища важи правилото – колкото по-малко предмети, толкова повече пространство, въпреки че мястото е много повече. Следователно и тук, техники като използването на вертикалното пространство и мултифункционалните мебели са популярни и често използвани за освобождаване на място.

Етажните планове са внимателно подбрани и показват жилища с различна квадратура, за да се обхване по-голям набор от идеи. И тук ще спомена, че не е задължително вашият апартамент да изглежда по същия начин, за да използвате дадена идея. Развихрете въображението си, селектирайте идеи и ви гарантирам, че крайните резултати ще са повече от задоволителни.

vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-2g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-3g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-4gvdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-5g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-6g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-7gvdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-8g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-9g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-910gvdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-911g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-913G

Сподели
Оцени статията

Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са iНтериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

tdeliev@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.