НачалоАпартаментиВдъхновяващи етажни планове на едностайни апартаменти

Вдъхновяващи етажни планове на едностайни апартаменти

Е, след като ви представихме една не малка колекция от етажни планове на малки апартаменти (гарсониери, студиа и тавански), решихме да обърнем внимание и на хората с малко по-големи жилища. Под „малко по-големи“ имаме в предвид едностайни жилища, които включват всекидневна, кухня и една спалня, както и допълнителни помещения (килер, гардероб, бокс)

vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-1G

Тези апартаменти са идеални за млади двойки и често обзавеждането им и тяхната декорация се избират много внимателно и вземането на решения е по-трудно от обикновено. И тук, както и при малките жилища важи правилото – колкото по-малко предмети, толкова повече пространство, въпреки че мястото е много повече. Следователно и тук, техники като използването на вертикалното пространство и мултифункционалните мебели са популярни и често използвани за освобождаване на място.

Етажните планове са внимателно подбрани и показват жилища с различна квадратура, за да се обхване по-голям набор от идеи. И тук ще спомена, че не е задължително вашият апартамент да изглежда по същия начин, за да използвате дадена идея. Развихрете въображението си, селектирайте идеи и ви гарантирам, че крайните резултати ще са повече от задоволителни.

vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-2g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-3g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-4gvdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-5g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-6g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-7gvdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-8g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-9g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-910gvdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-911g vdahnovqvashti-etajni-planove-na-ednostaini-apartamenti-913G

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.