HomeАпартаментиМалък апартамент в София със свеж и удобен интериор (45 м²)

Малък апартамент в София със свеж и удобен интериор (45 м²)

Отдавна не сме ви показвали интериор на жилище, дело на някое българско студио, за това решихме, че трябва да наваксаме и да ви покажем няколко такива в близко бъдеще. Започваме с един много ведър, цветен и свеж проект на малко жилище в София. Площта на апартамента е 45 м², а неговият интериорен проект е реализиран от Momistudio и по-точно от дизайнерката Антония Саранеделчева.

malak-apartament-v-sofiq-sas-svej-i-udoben-interior-45-m-1g

Собственичката на жилището е млада жена, която води модерен и динамичен начин на живот. Дизайнерката споделя, че цялата концепция и идея за бъдещата визия на жилището са отключени само от думите “Обичам цветовете”, които собственичката изрекла.

Целият интериор е пъстър и направен сякаш от десетки парченца пъзел, сглобени и пасващи си перфектно. Силно присъствие на играта с цветовете откриваме във всекидневната, където стенната композиция, шкафа с телевизора и кухненското обзавеждане са едновременно много стилни и игриви. Всекидневната е съчетана с кухненски бокс, а също така забелязваме и присъствието на маса за хранене с цветни столове около нея.

Другата стая от това жилище, която трябва да видите е спалнята – тя е просто великолепна. Там интериорът е различен, личен и излъчва спокойствие и уют. С преобладаващо жълто-кафяви тонове, спалнята е перфектното място за релаксация или четене на книга.

Несъмнено малкият апартамент е едно трудно за декориране място, но когато зад неговия интериор стоят интересна идея и креативен дизайнер, нещата излизат извън общо приетите граници и малкото жилището се превръща в една невероятна смесица от изкуство, забавление и уют.

malak-apartament-v-sofiq-sas-svej-i-udoben-interior-45-m-3gmalak-apartament-v-sofiq-sas-svej-i-udoben-interior-45-m-5gmalak-apartament-v-sofiq-sas-svej-i-udoben-interior-45-m-6gmalak-apartament-v-sofiq-sas-svej-i-udoben-interior-45-m-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.