Trending News
HomeДекорацияВ търсене на перфектния дизайн за спалня

В търсене на перфектния дизайн за спалня

Със сигурност много от вас при ремонта на своята спалня се изправят пред въпроси от типа – “В какъв стил да бъде моята спалня?” или “Какви материали и цветове ще подхождат най-много на избрания от мен дизайн ?”. Със сигурност няма да може да отговорим на тези въпроси, защото отговорът е индивидуален за всеки един от вас, но поне ще можем да ви насочим в избора като ви покажем няколко концептуални дизайнерски решения, които са в крак с модните тенденции.

Дървото – този естествен материал никога няма да загуби своя блясък. Модерните начини на обработка на този материал го прави все по-желан от дизайнерите на жилища. В много от примерите по-долу той е използван в повечето декоративни елементи като има и случай, в които цели стени, подове и тавани са направени от дървен материал.

Модерни в момента са големите осветителни тела централно над леглото, разчупените и нестандартни тавани, както и големите лицеви дъски. Забелязва се и голям интерес към нестандартни форми не леглата и нощните шкафчета около тях.

В търсене на перфектния дизайн за спалня В търсене на перфектния дизайн за спалня В търсене на перфектния дизайн за спалня v-tarsene-na-perfektniq-dizain-za-spalnq-4g v-tarsene-na-perfektniq-dizain-za-spalnq-5 v-tarsene-na-perfektniq-dizain-za-spalnq-6 v-tarsene-na-perfektniq-dizain-za-spalnq-7g v-tarsene-na-perfektniq-dizain-za-spalnq-8g v-tarsene-na-perfektniq-dizain-za-spalnq-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net