Trending News
HomeГрадинаТотално преобразена къща в Барселона

Тотално преобразена къща в Барселона

Няма по-голямо усещане за комфорт от това да живеете в старата си къща със старите си навици и съседи, но ремонтирана и пригодена, така че да отговаря на модерния ви начин на живот.

Тотално преобразена къща в Барселона

Всичките ви спомени ще останат непокътнати, кварталният магазин ще си остане на същото място, а вие ще се наслаждавате на разкошни нови мебели и обзавеждане, декоративни елементи и съвременни дизайнерски решения. Перфектно изработени дървени детайли и уникални мебели красят интериора на къщата, а на двора – свеж въздух, топла слънчева светлина и красиви гледки.Белите стени и широкият дъбов паркет композират красив фон за цветните мебели. Някои от стените на първия етаж са премахнати, за да се осигури място за новата,по-просторна кухня. Тази прекрасна къща намираща се в Барселона е проектирана от архитекта Йоан Арнау Фарас (Дизайнерско студио – 05 AM Arquitectura)

Тотално преобразена къща в Барселона

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.