Trending News
HomeАпартаментиМалък, но просторен апартамент в неутрални цветове

Малък, но просторен апартамент в неутрални цветове

Няколко пъти до сега сме ви показвали малки апартаменти, които изглеждат прекрасно въпреки оскъдната си площ. В тази статия ще ви покажем още един пример, който разбива митовете за това, че малките апартаменти задължително трябва да са претрупани и тесни. Жилището разполага с 50 кв. метра, но въпреки това изглежда просторно и проветриво.

Малък, но просторен апартамент в неутрални цветове

Има много причини това да е така, но нека започнем с очевидните. Апартаментът разполага с бели стени и тавани, включително и в банята. Това е често срещан трик, който създава усещането за по-голямо пространство. Големите прозорци, с които разполага това жилище, позволяват навлизането на повече естествена светлина в стаите, което ги прави светли и просторни. Разбира се, най-важна роля играят мебелите. Няма никакви излишни, пречещи и големи мебели, напротив, те са компактни, в светли нюанси и предлагат много места за съхранение на вещи. Декора също допринася за просторната визия на този дом. Забелязваме интересна цветова палитра, която включва предимно неутрални тонове. Те могат да се видят във всяка част на декорациите, дори и в рамките на картините.

Малък, но просторен апартамент в неутрални цветове

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.