HomeАпартаментиСветъл интериор на малък апартамент във Варна с площ от 42 кв.м

Светъл интериор на малък апартамент във Варна с площ от 42 кв.м

Представяме ви един апартамент във Варна с площ от 42 кв.м, който показва много интересни интериорни решения. Интериорният дизайн е по проект на студио INDESIGN, а статията е част от нашата съвместна рубрика “Моето малко жилище”, в която ви показваме малки апартамент от България, които демонстрират хитри и приложими идеи.

Както споменахме вече, апартаментът се намира във Варна и е нещо като ваканционно жилище за своите собственици. Те пожелали основния цвят в интериора да е бял и както сами ще се убедите дизайнерите са изпълнили това тяхно желание на 100%. Всичко е в бяло – стените, мебелите, кухненските електроуреди, както и опънатия таван с бяло LED осветление. Единствено подът е  решен в естествен дъб, които придава един приятен акцент на този дом.

svetal-interior-na-malak-apartament-vav-varna-s-plosht-ot-42-kvm-1gЦялостният план на апартамента е тотално преустроен, като в крайна сметка дневната, спалнята и антрето са слети в едно голямо помещение, което от своя страна дало поле за изява на дизайнерите. За да бъде осигурено уединение в спалнята, тя може да се затваря, посредством плъзгаща се врата. Гардеробът, които служи и като преграда между дневната и спалнята, може да бъде използван и от двете страни.

Интересно интериорно решение е поставянето на кухненския остров. Той е фокусна точка в основното помещение и е многофункционален. В него има мивка с изведена вода, пералня и съдомиялна машина. Една от най-интересните опции, които предлага е  скритата маса за хранене, която при нужда се изважда, а когато не се ползва не заема от иначе ценното място.

В апартамента откриваме интересна холна маса, направена от европалета.

Хитър трик за спестяване на място е използван в банята. Бойлерът е вграден в стената, която е и стена на хола – съответно бойлерът е скрит в един от шкафовете до телевизора и от там ще става и неговото обслужване.

svetal-interior-na-malak-apartament-vav-varna-s-plosht-ot-42-kvm-2g svetal-interior-na-malak-apartament-vav-varna-s-plosht-ot-42-kvm-3g svetal-interior-na-malak-apartament-vav-varna-s-plosht-ot-42-kvm-4gsvetal-interior-na-malak-apartament-vav-varna-s-plosht-ot-42-kvm-5g svetal-interior-na-malak-apartament-vav-varna-s-plosht-ot-42-kvm-6g svetal-interior-na-malak-apartament-vav-varna-s-plosht-ot-42-kvm-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.