HomeАпартаментиСветъл и просторен интериор за малък апартамент [45 м²]

Светъл и просторен интериор за малък апартамент [45 м²]

Може би ви прави впечатление, че повечето интериорни проекти за апартаментите, които разглеждаме напоследък са предназначение за младежи или млади семейства. Идеята е, че младите хората имат по-интересни и креативни виждания за това как искат да изглеждат домовете им, а от там и идеите, които можем да взаимстваме са по-модерни и по-полезни.

Днес отново ни предстои да разгледаме проекта на един апартамент, който от скоро е собственост на млад мъж и жена. Желанието им е да реорганизират мястото, така че въпреки скромния му размер, да усетят уюта на дома. С проекта се заема дизайнер Елена Теплова, която ни показва току-що завършения проект на жилището.

svetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-1g

Това, което откриваме в проекта е една интересна смесица от стилове, облечена в спокойни, светли цветове, съчетани с изненадващо ярки акценти, които откриваме в лицето на многобройните картини и в някои от цветните мебели.

Младото семейство споделило с дизайнерката, че много обичат пътуванията и различните култури. По всичко личи, че тази страст на собствениците е взета под внимание и в интериора откриваме мотиви от чужди култури, както и картини, изобразяващи движещи се предмети. Най-силно впечатление прави големият постер зад леглото в спалнята, който показва стари географски карти, чието послание е много въздействащо.

Интересна е комбинацията на всекидневната с кухнята и то в едно наистина тясно пространство. Благодарение на умерените компромиси, неутралните цветове и функционалните мебели, двете зони успяват да предложат на младите собственици всички функции, които са им необходими.

Жилището предлага интересни идеи за спестяване на място, както и креативни начини за раздвижване на интериор в неутрални тонове, посредством цветови акценти и разнообразни арт произведения.

svetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-2g svetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-3g svetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-4gsvetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-5gsvetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-6gsvetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-7gsvetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-8gsvetal-i-prostoren-interior-za-malak-apartament-45-m-g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.