HomeВсекидневнаМодерен интериор на всекидневна с кухня и трапезария

Модерен интериор на всекидневна с кухня и трапезария

Холът, кухнята и трапезарията, които делят едно помещение са част от просторен апартамент с обща квадратура от 100 м², който откриваме в Москва. Първото, което забелязваме е модерния и семпъл интериорен дизайн, както и използването на предимно естествени материали, включително камък и дърво. Цветовата гама е съсредоточена около няколко цвята – бяло, светло бежово и естествените цветове на мрамора и дървото, които в комбинация със семплите и изчистени линии на интериора създава интересно минималистично усещане.

moderen-interior-na-otvorena-vsekidnevna-s-kuhnq-i-trapezariq-2g

Благодарение на пространство, с което разполага, както и на изобилието от естествена светлина, идваща от големите прозорци, стаята се усеща много просторна и проветрива. За чувствата на топлина и уют в голямото помещение се грижи електрическата камина на Dimplex, която откриваме върху една от стените, специално предвидена за целта и декорирана с камък.

Кухнята и трапезарията са удобно разположени в близост една от друга. Кухненската зона е разделена на две удобни части, като една предлага широки работни плотове, а другата – места за съхранение, както и достъп до някои от електроуредите.

Интериорът създава различни и дори противоречиви усещания, благодарение на минималистичната си визия и наличието на елементи, придаващи топлина, като камината и дървените детайли. Без значение как ще го определите за себе си, едно е сигурно – той вдъхновява!

 moderen-interior-na-otvorena-vsekidnevna-s-kuhnq-i-trapezariq-1g moderen-interior-na-otvorena-vsekidnevna-s-kuhnq-i-trapezariq-3g moderen-interior-na-otvorena-vsekidnevna-s-kuhnq-i-trapezariq-4gmoderen-interior-na-otvorena-vsekidnevna-s-kuhnq-i-trapezariq-5gmoderen-interior-na-otvorena-vsekidnevna-s-kuhnq-i-trapezariq-6gmoderen-interior-na-otvorena-vsekidnevna-s-kuhnq-i-trapezariq-7gmoderen-interior-na-otvorena-vsekidnevna-s-kuhnq-i-trapezariq-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.