НачалоКъщиСупер модерен и интересен интериор на къща в Украйна

Супер модерен и интересен интериор на къща в Украйна

Намираме се в Днепропетровск, Украйна, в една ултра-модерна къща, която е по проект на базираното в Украйна студио Svoya Studio. Собственикът на къщата потърсил дизайнерите с идеята за добавяне на незначителни промени в пространството на къщата. Идея след идея, съвместната работа между професионалистите от интериорното студио и собственика на къщата, който е фен на красивите и изпипани интериорни проекти, се родила една цялостна концепция за пре-моделиране на жилищното пространство. Крайният резултат е невероятен, а проектът, носещ името „Riba Home“ се нарежда гордо до останалите произведения на Svoya Studio.

super-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-1g

 От оригиналния интериор е запазен единствено етажния план (не са правени драстични промени върху разположението на стаите или други основни елементи) и някои декорации и мебели от дърво, на които собственика много държал. Всичко останало е преобразено и къщата е получила модерен интериор, който излъчва уют и топлина. Обезателно, най-красивият акцент в жилището е „живата“ зелена стена, която създава една жизнена и динамична атмосфера във всекидневната.

Основната идея на дизайна се основава върху комбинацията и взаимодействието на цветовете, текстурите и материалите. Обърнете внимание на черния гланц в кухнята и панела с мъх в хола, светлия полиран мрамор и тъмното матово дърво – забележителност и идеалната гладкост са перфектно комбинирани с красиви еко-елементи. В този ред на мисли, не можем да не поздравим дизайнерите за смелото съчетание на естествени материали и такива с урбанистичен характер в лицето на бетона и дървото.

Ако ви хареса стила и цялостното излъчване на интериора, то не пропускайте да видите и другия проект на Svoya Studio, който сме публикували не отдавна тук – Еклектичен интериорен дизайн в Украйна от Svoya Studio

super-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-2g super-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-3g super-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-4gsuper-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-5g super-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-6g super-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-7gsuper-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-8g super-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-9g super-moderen-i-interesen-interior-na-kashta-v-ukraina-910g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.