НачалоВсекидневнаМодерен и удобен интериор на хол и кухня в едно

Модерен и удобен интериор на хол и кухня в едно

Проектът за светлата стая е направен от дизайнерката Наталия Преображенска и е предназначен за младо семейство с едно дете. Най-важната част от предварително поставените към дизайнерката задачи е да се осигури достатъчно място за готвене, хранене и релакс. За тази цел, цялото помещение е разделено на две основни и равни по между си части – едната отредена за забавление, почивка и ежедневни занимания, а другата за кулинарни подвизи и удобен кът хранене.

moderen-i-udoben-interior-na-hol-i-kuhnq-v-edno-1g

Дневната зона е решена в два основни цвята и това са бялото и лилавото (в различни нюанси). Зад белия диван е изградена раздвижена стена с осветени ниши, боядисани в различни нюанси на лилаво и розово, което придава лека раздвиженост на иначе монотонната обстановка. Холна маса липсва, но за сметка на това има удобен бар, който играе ролята и на разделител между кухнята и всекидневната.

Кухненското обзавеждане и тавана отново са бели, но стените се отличават от тези в дневната зона и изпъкват с тъмно кафявия си цвят. Забелязваме и интересни „трайбъл“ мотиви, които освен, че са стилни и модерни, придават на интериора в кухненската зона известна доза динамика. Масата за хранене, направена от неръждаема стомана и тъмно стъкло, заедно с четирите бели стола са изключително стилни и много добре подхождат на цялостната визия.

moderen-i-udoben-interior-na-hol-i-kuhnq-v-edno-2g moderen-i-udoben-interior-na-hol-i-kuhnq-v-edno-3g moderen-i-udoben-interior-na-hol-i-kuhnq-v-edno-4gmoderen-i-udoben-interior-na-hol-i-kuhnq-v-edno-5gmoderen-i-udoben-interior-na-hol-i-kuhnq-v-edno-6gmoderen-i-udoben-interior-na-hol-i-kuhnq-v-edno-7g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.