HomeАпартаментиМалко щастие – практичен проект на малък апартамент

Малко щастие – практичен проект на малък апартамент

След като не отдавна изяснихме какво точно представляват жилищата тип “студио” (ако сте пропуснали, може да прочетете тук), се спряхме отново на едно такова жилище, но този път много по-малко и използвано по предназначение. Площта, която предлага това малкото жилище е само 26 м², но то е именно това, което собственичката му търси – спокойно място за отдих и креативна среда за творчество с прекрасна гледка към езерото Нясиярви, намиращо се в град Тампере (Финландия).

malko-shtastie-praktichen-proekt-na-malak-apartament-1g

Проектът предвижда изграждането на светъл и комфортен интериор, предлагащ лесен достъп до основните зони, които са сведени до минимум, но въпреки това не липсва нито функционална кухня, нито гардероб, дори има и маса за хранене с четири стола. Удобният диван лесно се превръща в импровизирано легло, а спестеното пространство е достатъчно за необходимите на собственичката предмети.

Забелязваме лек привкус на носталгия в интериора, дължащ се на комбинацията на светло дърво с основните цветове, които са няколко нюанса на жълто и оранжево. В основната стая стените са облепени с тапети в приятен светло зелен цвят, декорирани с илюстрации на летящи балони , които можем да видим и в оранжевата баня. Мебелите са изработени предимно от дърво, в ретро стил, допълващ носталгичната атмосфера в малкия апартамент. Една наистина мотивираща среда за творчески изяви …

malko-shtastie-praktichen-proekt-na-malak-apartament-2g malko-shtastie-praktichen-proekt-na-malak-apartament-3g malko-shtastie-praktichen-proekt-na-malak-apartament-4gmalko-shtastie-praktichen-proekt-na-malak-apartament-5g malko-shtastie-praktichen-proekt-na-malak-apartament-6g malko-shtastie-praktichen-proekt-na-malak-apartament-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.