HomeАпартаментиАпартамент с красиви дървени детайли

Апартамент с красиви дървени детайли

Присъствието на дървени мебели е нещото, което привлича най-силно погледите към този красив мезонет в Тел Авив. Архитектът Чарлз Зана е проектирал този апартамент и според него той се намира “на върха на света”. Мезонетът носи името “Родшилд 1” и предлага един от най-впечатляващите гледки към Тел Авив – града, който никога не се уморява от забързания ритъм. Красивите дървени мебели в най-интересни и креативни форми придават луксозен и съвременен вид на апартамента. Така, че позволете на сетивата си да поемат от красотата, която се намира навсякъде, във всеки един детайл.Апартамент с красиви дървени детайли

Колони, картини и изящни произведения на изкуството ви карат да се чувствате като на обиколка в музей. Да – това е визията на жилището, която лесно може да се сбърка с тази на арт галерия. Силно впечатление правят не един или два декоративни елемента,а всеки един детайл е изпипан майсторски преди да бъде поставен на мястото си. Прецизно са подбрани и цветовете за всяка една декорация като са използвани светли и ярки тонове.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.