HomeМодерен ДомЗапознайте се с новия Модерен Дом

Запознайте се с новия Модерен Дом

Както може би сте забелязали, от няколко дни Модерен Дом се радва на нова визия. Заедно с олекотения и изцяло променен дизайн идват и няколко нови функции за които ще ви разкажа в тази статия.

Запознайте се с новия Модерен Дом

Но първо – моля попълнете анкетата по-долу. Не се колебайте да изкажете вашето мнение като използвате формата за коментари в края на статията.  Мнението ви е изключително важно за нас :

Има много и драстични промени по сайта, а най забележимите са :

  • Изцяло обновен дизайн – Визията е променена тотално, но нещата са си на старите места, така че да е лесно за потребителя да работи с тях.
  • Мобилна версия – Вече съществува и версия за мобилни телефони. Тя е приспособена на мобилни устройства за да може да се радвате на нашия блог където и да сте, чрез вашия смартфон или таблет.
  • С-ма за оценяване на статиите – Това е едно нововъведение, което се надяваме да използвате активно за в бъдеще. С-мата за оценяване ще се намира в края на всяка статия, където екипът ни ще дава оценки за интериора, екстериора, идейността и други части от обекта, разглеждан в дадената статия. Но това не е всички – и вие ще имате участие в крайната оценка. Всеки потребил ще може да гласува за статията като цяло с оценка от 1 до 5. Когато се съберат достатъчно статии за които сте гласували, в страничната лента ще се появи бутон, който ще води до класация на най-високо оценените статии. А ето и как ще изглежда самата система …

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.