HomeАпартаментиСтилен и практичен интериор с изобилие от дървени детайли [80 м²]

Стилен и практичен интериор с изобилие от дървени детайли [80 м²]

Както многократно сме казвали до сега, един интериорен дизайн трябва да е олицетворение на живеещите в даденото жилище, за да бъде не просто харесван, а да създава усещането, че е част от собствениците. Това е основната причина, поради която специалистите от по-добрите интериорни студия не просто задават въпроси на своите клиенти, а създават техен профил, който внимателно анализират и въз основа на получените данни създават няколко интериорни концепции. Така собственика на жилището е максимално улеснен в своя избор и има голяма вероятност интериора на новия му дом да се превърне в любима част от неговото ежедневие.

В статията ще видим един реален пример, показващ интериорния дизайн на жилище, създаден въз основа на задълбочения анализ на нуждите, приоритетите и желанията на неговия собственик.

stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-1g

Жилището е с големина от 80 м², намира се в Познан, Полша, а негов собственик е млад мъж, който обича да се среща с приятели, да работи от вкъщи и да се вихри в кухнята. Това са основните критерии, по които е създаден интериора на новото му жилище. Ако пространството трябваше да се опише само с три думи, то те щяха да са простота, елегантност и практичност.

Жилищната площ е разделена на две основни части – частна и лична зона. Личната зона включва спалнята и домашния офис, а частната зона представлява едно общо пространство, което предлага дневна и кухненска зона и е идеално място за събиране на приятели. Задължителен елемент в жилището е богато оборудваната кухня, в която собственика да има възможност да упражнява своите кулинарни умения. За да е в постоянен контакт със своите гости, кухнята е превърната в част от всекидневната, което по никакъв начин не натоварва интериора.

Холът разполага с голям и удобен диван, който успява да побере всички приятели на собственика. Декорът е много приятен и уютен, включващ много детайли, изработени от дърво. Виждаме и много мебели с допълнителни функционалности, като например скрития в тавана екран за прожекция и изобилието от шкафове, които са скрити от погледа.

Личните зони са наистина лични и предлагат много стил и комфорт. Домашният офис е със семпъл, но функционален интериор и предлага всичко необходимо за лека и ползотворна работа от дома. Спалнята е с още по-опростен дизайн, като концепцията тук цели да предложи една наистина спокойна спалня. В помещението дори няма телевизор, така че пълният релакс е гарантиран.

stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-2g stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-3g
stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-4
stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-5

stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-6g stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-7g stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-8g stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-9g stilen-i-praktichen-interior-s-izobilie-ot-darveni-detaili-80-m-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.