Trending News
HomeАпартаментиСтилен и модерен интериорен проект за тристаен апартамент

Стилен и модерен интериорен проект за тристаен апартамент

Ще разгледаме един стилен интериорен проект за тристаен апартаменти, дело на дизайнера Данил Галий, проектирана в съвременен стил с отворен жилищен план. Комбинирането на кухнята и хола позволило на дизайнера да създаде една открита функционална зона за релакс, изпълнена с много комфорт, семейни вечери и удобство за готвене.

Основен аспект от интериора е използването на обработени дървени лайсни на сив фон – техника, която придава индивидуалност и голяма доза стил във всяка стая, в която е използвана. Цветовата гама включва неутрални цветове, като преобладаващ е белия, а в допълнение се забелязват светли акценти на зелено и червено.

stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-1g

Дневната зона включва голям ъглов диван, маса и висока лампа, разположени в отделно отделение в общото помещение . Вграденият гардероб с телевизор и удобните рафтове над него образуват визуалния център на хол. Топлият цвят на вертикалните летви перфектно хармонира със сивия цвят на стените и мебелите. Релефният панел в зелено, поставен в близост до дивана добавя цвят и съживява интериора. В проекта е предвиден таван с лек наклон, което създава интересен ефект на перспектива, а фините дървени дъски дава лекота на интериора.

stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-2g stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-3g stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-4g
Интериорният проект предвижда компактно ъглово кухненско обзавеждане
.
Хармоничното съчетание на фасадите с дървена текстура и бял цвят и зеления цвят на кухненския гръб придава модерна визия на цялата зона. В непосредствена близост до кухненския бокс откриваме висока черна дъска, която е интересен дизайнерски елемент и същевременно дава възможност на собствениците да пишат, създавайки записки или закачливи послания.

Зоната за хранене е съставена от маса, изработена от хромиран метал със стъклен плот и набор от столове с оригинален дизайн. За вечерно осветление се грижи интересно осветително тяло, което позволява регулиране на височината.

Балконът на апартаментът е превърнат в удобна зона за релакс и притежава уютна атмосфера, предлагаща приятна почивка и перфектни условия за събиране с приятели.

stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-6g
stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-5g
stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-7g

stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-8g
stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-9g
stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-910g

Обзавеждането в спалнята е семпло, но функционално, състоящо се от легло с нощни шкафчета и бюро, което съчетава функциите на тоалетката и работното място в едно. В стаята е създадена много приятна обстановка, благодарение на дървените летви в колаборация със сивия цвят на стени и мебели – ефект, познат ни от интериора на дневната зона. В стаята забелязвамеи открит рафта с книги, който е едно полезно допълнение към този спокоен и приятен интериор.

stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-911g stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-912g
stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-913
stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-914

Проектът за детската стая се отличава с атрактивни червени акценти. Предлага зона за сън, за активна игра и спорт и такава за учене. В интериора и на детската стая са изградени елементи от дървени летви – страхотен начин за създаване на обща линя в проекта.Помещението предлага достатъчен брой рафтове за книги и места за съхранение на вещи.

stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-915g stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-916g stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-917g stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-918g
stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-919g
stilen-i-moderen-interioren-proekt-za-tristaen-apartament-920g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.