Trending News
HomeАпартаментиСтилен и комфортен малък апартамент [ 39 м² ]

Стилен и комфортен малък апартамент [ 39 м² ]

Когато разполагате с малко пространство, в което да поберете всичко необходимо за водене на нормален начин на живот, има голяма опасност да претрупате интериора. Това е често срещана грешка в малките жилища, тъй като съчетанието на функционалност и стил е много трудно, особено когато мястото не стига. За да не допускате подобни грешки, трябва предварително да планирате мебелите и декорациите, както и тяхното разположение, да отделите нужното от ненужното и да заложите на семплото. Ако търсите вдъхновение, то апартаментът, който ще разгледаме в тази статия несъмнено може да ви даде такова.

stilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-1g

С обща жилищна площ от 39 м² този малък апартамент не може да се похвали с динамичен етажен план, нито пък може да предложи на собствениците си свободата и пространството, от което те имат нужда, но както сами ще се убедите, той е много уютен и гостоприемен. Въпреки ограниченото пространство жилището разполага с комфортен и функционален интериор, който отговаря на всички изисквания за спокоен живот в големия град. Разполага с приятна всекидневна, кухня, трапезария, малка спалня и баня.

Интериорът изглежда предимно минималистичен, благодарение на преобладаващия бял цвят на мебели , стени и тавани. От другата страна е естественият дървен под, който създава неповторим уют и една противопоставяща се гостоприемна атмосфера, която е много въздействаща. Мебелите са избрани внимателни, като по-голямата част от тях идват от каталога на ИКЕА. Както споменахме по-рано, границата между удобно и претрупано е тънка, но тук тя е максимално доближена, без да бъде прескочена.

Прекрасен завършек на цялата картинка е малката, но уютна тераса, която предлага ниски гледки към задния двор на жилищната сграда. Есенния пейзаж, запечатан на снимката по-долу е невероятен за съзерцание от удобната пейка.

stilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-2g stilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-3g stilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-4gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-5gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-6gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-7gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-8gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-9gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-910gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-911gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-912gstilen-i-komforten-malak-apartament-39-m-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.