Trending News
HomeАпартаментиМодерен италиански апартамент с изобилие от зеленина

Модерен италиански апартамент с изобилие от зеленина

Кой не обича зелените растения у дома? Те създават една необикновена жизнена среда, където естествената за човека връзката с природата е по-силно осезаема, а това създава у нас усещане за спокойствие, пълноценност и свобода. Модерните и все по-изчистени интериорни стилове, както и отговорностите  свързани с отглеждането на растения в домашни условия ни карат все по-рядко да се замисляме за поставянето на живи растения в нашите домове. В днешната статия ще разгледаме един италиански апартамент, в който са съчетани модерният дизайн и живите растения по един красив и съвременен начин, който може да ви даде много идеи и вдъхновения.

moderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-1g

Само защото не живеем в къща, не означава, че трябва да се откажем от идеята за дом, изпълнен от присъствието на зеленина. Жилището, което ще постим днес е пресен пример за това, а интериорът му доказва, че няма невъзможни неща. Големината на апартаментът, който се намира в центъра на Рим е 100 м², а интериора му е дело на дизайнерите от студио Brain Factory – Architecture & Design.

Освен, че красят и освежават интериора, зелените разстения имат и полезно действие. Част от тях, като тези под прозореца в кухнята са ароматни билки и подправки. Други пък имат само декоративна цел и допринасят за спокойното усещане и свежест в интериора. Например основната колона във всекидневната е проектирана по един много интересен начин, включващ свежа зелена трева и скрито осветление, комбинацията между които създава грабващ вниманието ефект.

Интериора предлага много и интересни зелени акценти, които са равномерно разпределени във всяка една от стаите, че дори и в банята. Пожелаваме ви приятна виртуална разходка.

moderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-3g moderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-4g moderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-5gmoderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-6gmoderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-7gmoderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-8gmoderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-9gmoderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-910gmoderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-911gmoderen-italianski-apartament-s-izobilie-ot-zelenina-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.