HomeДетска стаяСтая за игри и физическо развитие за момченце на 3 години

Стая за игри и физическо развитие за момченце на 3 години

Малката стая за активни занимания е предназначена за момченце на три години, както и за неговата сестра, която е на шест месеца. Големината на стаята е 13 м², като нейното предназначение е основно за игри и активни занимания, а спалнята на децата е отделена и е разположена на втория етаж от къщата.
В стаята има няколко зони за игри и развитие :
– зона на творчество
– зона на физическо развитие
– зона на сетивно развитие
– област на практическото развитие
– езикова зона
Интериорът като цяло е деликатен, но с активни цветове. Повишеното настроение е гарантирано от  тапетите с летящите балони и самолетите в облаците. Белите шкафове сякаш потъват в бялата стената, а ярките кубчета се отличават и привличат вниманието.
Всяка от зоните е планирана и обзаведената така, че да предразполага децата да се заиграват и занимават с определените предмети, развивайки своята физика, сетива, езикови умения и други.  Най-интересен е спортният кът, който включва и атрактивна стена за скално катерене.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment