HomeАпартаментиСемеен апартамент с младежки интериор в свежи цветове [80 м²]

Семеен апартамент с младежки интериор в свежи цветове [80 м²]

Създаването на интериорен проект за стар апартамент предназначен за семейство с малки деца е предизвикателство за всеки дизайнер, тъй като трябва да се помисли в много аспекти – малките деца растат бързо, а родителите се нуждаят от уединение и пространство. Жилищният проект, който ще видите в тази статия е един чудесен пример за семеен апартамент, в който дизайнерите са успели да постигнат перфектен баланс между естетика и функционалност.
semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-plan
Става дума за апартамент с площ от около 80 квадратни метра, който изглежда много просторен и ефирен, благодарение преди всичко на добрия график, умното зониране и дизайнерските интервенции. Всяка стая има различна тема, текстури и цветове, което създава интериор с колоритна динамика и индивидуалност зад всеки ъгъл.

Както в повечето модерни интериори, дневната е съчетана с кухненската зона, като така е създаден един интересен и функционален дневен тракт, в който освен всичко е намерено място и за малък кът за хранене, изразяващ се в мини бар плот и няколко високи стола. Забелязваме много места за съхранение, вградени гардероби и удобни мебели, а декорът е цветен и закачлив, като основните акцентиращи цветове са синьо и жълто.
semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-1g
В спалнята отново откриваме зареден с настроение и свежест интериор. Подобно на всекидневната и тук са предвидени няколко места за съхранение, но с по-семпъл и неангажиращ дизайн, изразявайки се в няколко полици около леглото. В стаята влиза много естествена светлина, благодарение на големия прозорец, а за моментите без слънце, в помещението са предвидени няколко различни светлинни източника с интересен дизайн.
semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-2g semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-3g
Детската стая е с интересен дизайн, предвиждащ нуждите на двете деца, които са в различни възрасти. Има добре изразени работни зони, малък и голям креват, както и удобни гардероби и места за съхранение на книги и учебници. Стаята е визуално преградена на две части, посредством интересен дървен модул, съчетал в себе си бюро и висока етажерка.
Жилището предлага и голям остъклен балкон, който свързва спалнята и всекидневната. Той е обзаведен и декориран така, че да осигури на двамата възрастни уединение с приятна атмосфера и гледка към града.
semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-4g semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-5g semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-6g semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-7g semeen-apartament-s-mladejki-interior-v-sveji-tsvetove-80-m-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment