Trending News
HomeДетска стаяИдеи за нестандартни легла за детската стая

Идеи за нестандартни легла за детската стая

Понеже нашите деца никога не спират да мечтаят и живеят в светове, пълни със замъци, принцеси, коли и какво ли още не, би било хубаво, ако им помогнем да сбъднат своите мечи поне от части. Знаем, че те създават тези светове именно в собствената си спалня, така че трябва да направим тази стая специална за тях, за да я заобичат и прекарват времето си в нея, забавлявайки се.

Производителите на мебели предлагат много и различни творчески модели детски легла с приказен външен вид в широк спектър от стилове и форми. Това прави избора лесен и удовлетворяващ дори най-капризния малчуган. Ако все пак детето ви има по-специални изисквания и интереси, лесно може да поръчате на фирма производител на мебели, това което ще го направи щастливо.

Идеи за нестандартни легла за детската стая

Момиченцата, разбира се, винаги са се впечатлявали от приказни принцеси, затова те обожават легла, които са във формата на замъци и различни приказни сгради. Обикновено в тези легла присъстват и любимите на малките госпожици цветове, като розово, червено и лилаво.

Що се отнася до момчетата – те никога не се отегчават от автомобилите, така че едно легло във формата на кола, без значение от модела и стила му, си остава доминираща тема. Дори откриваме, че не само състезателните коли са любими на малките момченца, а и камиони, автобуси, полицейски коли, както и много други влизат в списъка им с интереси.

Освен колите и замъците, може да откриете и много други модели легла, които ще станат любимото място на вашите хлапета, когато са вкъщи. Предлагаме ви една скромна, но много идейна колекция от легла за момичета и момчета.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.