НачалоДетска стаяИдеи за нестандартни легла за детската стая

Идеи за нестандартни легла за детската стая

Понеже нашите деца никога не спират да мечтаят и живеят в светове, пълни със замъци, принцеси, коли и какво ли още не, би било хубаво, ако им помогнем да сбъднат своите мечи поне от части. Знаем, че те създават тези светове именно в собствената си спалня, така че трябва да направим тази стая специална за тях, за да я заобичат и прекарват времето си в нея, забавлявайки се.

Производителите на мебели предлагат много и различни творчески модели детски легла с приказен външен вид в широк спектър от стилове и форми. Това прави избора лесен и удовлетворяващ дори най-капризния малчуган. Ако все пак детето ви има по-специални изисквания и интереси, лесно може да поръчате на фирма производител на мебели, това което ще го направи щастливо.

idei-za-nestandartni-legla-za-detskata-staq-1g

Момиченцата, разбира се, винаги са се впечатлявали от приказни принцеси, затова те обожават легла, които са във формата на замъци и различни приказни сгради. Обикновено в тези легла присъстват и любимите на малките госпожици цветове, като розово, червено и лилаво.

Що се отнася до момчетата – те никога не се отегчават от автомобилите, така че едно легло във формата на кола, без значение от модела и стила му, си остава доминираща тема. Дори откриваме, че не само състезателните коли са любими на малките момченца, а и камиони, автобуси, полицейски коли, както и много други влизат в списъка им с интереси.

Освен колите и замъците, може да откриете и много други модели легла, които ще станат любимото място на вашите хлапета, когато са вкъщи. Предлагаме ви една скромна, но много идейна колекция от легла за момичета и момчета.


 

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.