HomeАпартаментиС цвят на мед | Модерен интериорен дизайн на едностаен апаетамент

С цвят на мед | Модерен интериорен дизайн на едностаен апаетамент

В днешната статия ще разгледаме един интериорен проект, предназначен за средно голям апартамент с една спалня. Интересното в него е позиционирането на кухненският бокс и по-точно това, че той е бил преместен, така че да отговаря на желанието на собственика. Важно е да споменем, че когато правите цялостно преустройство на своето жилище е препоръчително да помислите за това, къде ще бъде най-удобната позиция за вашия кухненски бокс, тъй като правилното му позициониране може да донесе единствено позитиви.

s-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-1g

Апартаментът е много просторен и притежава един наистина уютен и гостоприемен интериор. Жилището е предназначено за отдаване под наем, така че собственикът бил изправен пред голяма дилема относно някой детайли и потърсил професионална помощ. Студиото, което се заело с изграждането на интериорният дизайн е Аzari Аrchitects, а постигнатите от тях резултати са повече от задоволителни.

Основният въпрос – къде да бъде позиционирана кухненската зона бил с приоритет и от това решение зависело всичко останало. В крайна сметка, кухненският бокс е поставен в продължение на една от стените на приобщения към всекидневната коридор. Мястото било предвидено за голям гардероб, но дизайнерите го преместили в спалнята, като по този начин осигурили място за кухнята, без да отнемат пространство от основната жилищна площ.

Цветовата гама е много нежна и топла. Избрани са различни нюанси на бялото, бежовото и кафявото, както и естествения цвят на дървото. Тези тонове създават една гостоприемна атмосфера, излъчваща много топлина, предразполагаща към пълен релакс и спокойствие. Спалнята е малка и предлага едно стандартно легло и удобен гардероб – без излишни мебели и декорации, с изчистен и семпъл дизайн, следващ основната линия на интериора.

s-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-2g s-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-3g s-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-4gs-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-5gs-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-6gs-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-7gs-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-8s-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-9s-tsvqt-na-med-moderen-interioren-dizain-na-ednostaen-apaetament-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.