Trending News
HomeOFFтопикНевероятна вила в планината на брега на езеро

Невероятна вила в планината на брега на езеро

Колкото по-близо е краят на зимния сезон, студа и ранното стъмване, толкова по-нетърпеливи ставаме и все по-силно копнеем за галещите лъчи на слънцето, зелените корони на дърветата и безкрайното синьо небе. Пролетта и лятото са сезоните на сбъднатите мечти, пътешествията, времето през което създаваме спомени, приятелства и не спираме да се движим. Ако и вие вече нямате търпение за всичко това, то виртуалното пътуване, което ще направим с тази статия ще ви хареса и ще ви изпълни с топли чувства.

neveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-1g

 Ще се опитаме да създадем у вас едно невероятно усещане, показвайки и разказвайки ви за невероятните планински пейзажи на Колумбия. Ще разгледаме една къща, намираща се в близост до малко езеро, дело на архитектите от студио “De La Carrera Cavanzo”. Идиличната постройка е в пълна хармония със заобикалящата я природа, тъй като притежава традиционна конструкция и каменна фасада, изработена от местен камък.

Интересна е идеята зад нейната архитектура – основната линя на къщата е подобна на тази, която би нарисувало дете, а изпълнението представлява съвременна интерпретация на селска планинска къща.

neveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-2g neveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-3g neveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-4g

Ако се влюбихте във фасадата на къщата, то почакайте да видите интериора, който е една наистина приятна изненада. Той е отворен и топъл, изпълнен с множество дървени детайли и ръстични акценти, но едновременно с това модерен и удобен. Големите прозорци осигуряват голямо количество естествена светлина и предлагат прелестни гледки към необятната природа и красивото езеро.

За максимална почивка и връзка с природата, къщата предлага семпла тераса, която си има всичко, за да накара собствениците да се потопят в невероятната приказка, която ги заобикаля.

neveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-5g neveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-6g neveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-7gneveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-8gneveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-9gneveroqtna-vila-v-planinata-na-brega-na-ezero-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.