Trending News
HomeКъщиПросторна еднофамилна къща с практичен интериор

Просторна еднофамилна къща с практичен интериор

Жилището се отличава с отворените си пространства, които позволяват преминаването от една зона в друга, да се случва плавно и неусетно. Дори и спалните са от отворен тип, но пък са поместени на отделен етаж, което им придава известна неприкосновеност.

prostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-1g

Първият етаж от къщата е превърнат в едно общо помещение, в което са поместени всекидневната, кухнята и невероятната трапезария. Кухнята се отличава с голям бял кухненски остров, бели мебели и дървени стени. Голямата дъбова маса със стилни столове е най-доброто място за ежедневна работа, както и място за семейни и приятелски събирания.

Един страхотен елемент от интериора на помещението е стената, зад масата, която е превърната в голяма черна дъска. Така, на практика декорите в стаята могат да бъдат постоянно променяни, а децата няма да правят нещо лошо, когато “драскат” по стените.

Собствениците : Пространството е отворeно, удобно и добре организирано за нашите нужди.

prostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-2g

Главната цел на дизайнерите от студио modelina architekci е да създадат интериорен дизайн, който да накара обитателите на жилището да се почустват у дома си, веднага щом прекрачат прага. Голямата маса е фокусна точка в жилището, с цел да подтикне всички членове на семейството да прекарват повече време около нея.

Собствениците за спалнятаТова е нашето светилище. Нашето място. Нашият личен живот.

prostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-910g

Основната спалня е с отворен план, а дизайнът и е съгласуван с възрастните членове на семейството. Те поискали много място за съхранение на предмети, както и библиотека, която пък от своя страна послужила за разделител между спалнята и останалото пространство. За да се създаде топла и уютна обстановка в спалнята, забелязваме концентрирано използване на дърво.

Интериорът на семейното жилище е едновременно модерен и минималистичен, предимно заради масовото използване на белия цвят, но и излъчващ топлина и гостоприемство, които усещаме благодарение на детайлите и мебелите от дърво.

prostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-3g prostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-4g prostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-5gprostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-6gprostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-7gprostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-8gprostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-911gprostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-912gprostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-9gprostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-910gprostorna-ednofamilna-kashta-s-udoben-i-uiuten-interior-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.