HomeАпартаментиМодерен апартамент, показващ интериор с характер

Модерен апартамент, показващ интериор с характер

За постигането на съвременен интериорен дизайн, който ще изглежда добре и в бъдеще, не са нужни просто модерни, лъскави мебели, съчетани с актуални декоративни елементи. Това, което е нужно на един интериор, за да остане привлекателен, дори и след като минат няколко години и интериорните трендове се сменят, е характер.

Създаването на интериор с характер е предизвикателство, с което всеки би могъл да се справи, стига да погледне на нещата от високо, да планира всичко в детайли и не на последно място – да използва въображението си. Нека видим един проект за жилище, в което интериорa освен съвременен според мен има всички качества да остане интересен и атрактивен още дълго време.

interioren-dizain-s-harakter-edin-moderen-apartament-1g

Проектът е създаден за младо семейство от Симферопол (Република Крим) – клиентите дали пълна свобода на дизайнерите при избора на цветове и материали. Дизайнерите от своя страна се възползвали от дадената им възможност и заложили на модерен интериор с ярки цветови акценти и разнообразие от текстури.

За основа, тук са използвани спокойни неутрални нюанси на бяло, кремаво, бежово и кафяво, което се изразява и в лицето на натуралния цвят на дървото – един от основните материали, които ще открием в този дом. Това, което прави проекта интересен и привличащ вниманието е умелото използване на акцентиращ цвят и разнообразието от текстури.

Жълтият цвят, който откриваме в почти всяка стая, повишава настроението и съживява декора. Поставен на точните места в умерени количества, той въздейства тонизиращо и определено създава запомнящи се детайли. Впечатление прави и една от стените в хола, която наподобява на груба тухлена стена.

Интериорът е наистина интересен и предлага креативни идеи, които може да добавите към списъка си с идеи (ако нямате такъв ви съветвам да си направите такъв при първа възможност – изключително полезно нещо). Обърнете внимание и на спалнята, в която спокойствието е водещ фактор, както и на кухнята и трапезарията, където е използван завладяващ черно-бял фототапет.

interioren-dizain-s-harakter-edin-moderen-apartament-2g interioren-dizain-s-harakter-edin-moderen-apartament-3g interioren-dizain-s-harakter-edin-moderen-apartament-4ginterioren-dizain-s-harakter-edin-moderen-apartament-5ginterioren-dizain-s-harakter-edin-moderen-apartament-6ginterioren-dizain-s-harakter-edin-moderen-apartament-7ginterioren-dizain-s-harakter-edin-moderen-apartament-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.