HomeВсекидневнаПроект за хол и кухня с нестандартни идеи за обзавеждане

Проект за хол и кухня с нестандартни идеи за обзавеждане

Сливането на хола и кухнята и днес ще е в основата на нашата статия. Отвореното помещение, чиито проект ще разгледаме, е получено след обединяването на две по-малки стаи, за да се обединят всекидневната с кухнята. Общата площ, след сливането на стаите е 36 м², а собственикът на апартамент е млад мъж, чието желание е, освен кухня и хол, в това помещение да бъде поместена и така наречената “чил зола” или иначе казано – място за отдих. Да видим как са се справили дизайнерите с това интересно предизвикателство.

Това, което откриваме в проекта е една интересна смесица от стилове, която в интериорния дизайн се нарича стил “Фюжън”. За тези от вас, които не са запознати със стила, ще вметна, че той представлява смесване на стилове и епохи, най-често съчетавайки удобство на модерния минимализъм с ретро  или етно разкош.

proekt-za-hol-i-kuhnq-s-nestandartni-idei-za-obzavejdane-1g

Първото нещо, което привлича вниманието ни, са интересните наклонени линии върху част от стените, които са покрити с масивно дърво в различни тонове. Върху едната такава стена е поставен телевизора заедно със системата за домашно кино, а другата е отредена за чил зоната и върху нея откриваме елегантна камина и наклонен стелаж с книги.

Нека погледнем зоните в помещението – веднага след като влезем в стаята попадаме в хола, който е предназначен за гледане на телевизия и слушане на музика. Веднага след него е зоната за релакс, която предлага два удобни пуфа и една много интересна маса, под формата на барабан в етно стил. Следват трапезарията и кухненската зона, които предлагат малка маса за хранене и удобен кухненски бокс в бяло.

Остана да надникнем и на терасата, която въпреки скромните си размери, предлага някои интересни мебели и фукнции.Откриваме малък вграден гардероб, както и кът за сядане, обзаведен с мебели от ратан, които от своя страна засилват етно присъствието в жилището.

Сигурен съм, че проектът се е харесал на голяма част от вас, благодарение на нестандартния си интериорен дизайн, креативните идеи и спокойната цветова гама. Не забравяйте да записвате изображенията, които показват интересна според вас идея, за да са винаги под ръка, когато ви потрябват.

proekt-za-hol-i-kuhnq-s-nestandartni-idei-za-obzavejdane-2g proekt-za-hol-i-kuhnq-s-nestandartni-idei-za-obzavejdane-3g proekt-za-hol-i-kuhnq-s-nestandartni-idei-za-obzavejdane-4g proekt-za-hol-i-kuhnq-s-nestandartni-idei-za-obzavejdane-5g proekt-za-hol-i-kuhnq-s-nestandartni-idei-za-obzavejdane-6g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.