HomeАпартаментиПросторен и красив апартамент с нестандартен интериор

Просторен и красив апартамент с нестандартен интериор

prostoren-i-krasiv-apartament-s-nestandarten-interior-1g

Когато видите нещо нестандартно и в същото време красиво и изискано, със сигурност му обръщате в пъти повече внимание, отколкото на нещо стандартно и познато. Точно такъв е и случая на този прелестен апартамент, който освен изтънчения си и стилен интериор, показва и нещо изненадващо и будещо интерес у всеки – подвижна стена.

Интериорът е дело на китайското дизайнерско студио Fertility Design , чиято е и идеята за интегрирането на нестандартната, движеща се стена. Тя разделя спокойната работна площ от динамичната всекидневна. Стената е стъклена, което я прави перфектния шумоизолатор. Във всекидневната забелязваме голям широкоекранен телевизор с мощна озвучителна с-ма, която без въпросната подвижна стена става неизползваема докато в съседното помещение се твори и работи.

prostoren-i-krasiv-apartament-s-nestandarten-interior-2g

Използвани са бледни, неутрални цветове в почти всяка стая с цел по-плавен преход от едно помещение в друго. Основният материал, използван при изграждането на интериорните елементи, е естественото дърво, което придава елегантност и класа на това жилище.

Всичко изглежда в хармония, линиите на декора са семпли, а формите правоъгълни – мястото вдъхва сигурност и уют. Спалнята е просторна, в минималистичен стил – всичко е опростено, няма претрупване и нищо не нарушава спокойната атмосфера.

Красив и стилен – това е един превъзходен апартамент, който позволява на собствениците да живеят динамично и да работят спокойно на едно и също място, благодарение на креативните решения, които са използвани.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.