HomeДетска стаяПроект за стилна детска стая с няколко творчески зони

Проект за стилна детска стая с няколко творчески зони

В статията ще направим един бърз преглед на проект за детска стая, предназначен за момче в предучилищна възраст.
Дизайнът на стаята е различен! Различава се от общоприетите цветни и закачливи проекти, които са присъщи за децата в тази възраст и предлага една интересна концепция за детско развитие. Тук виждаме един много изчистен дизайн в черно-бяла цветова гама, много дървени детайли и чиста скандинавска естетика.

Дизайнът е продиктуван от цялостната визия на жилището и най-вече от предпочитанията на собствениците, които искат детето им да расте в спокойна и продуктивна среда. Освен превръщането на една от стените в голяма черна дъска за писане и художествени изяви, стаята предлага няколко интересни зони за творчество и развитие. В стаята откриваме още маса за рисуване и скулптура в центъра на помещение, маса за учене и писане и зона за четене до прозореца.
Дизайнът на детската стая е изцяло съобразен с идеологията на семейството и желанието им тяхното дете да расте в хармония и да учи и твори с желание.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment