HomeСпалняПроект за спалня в спокойни топли цветове и естествени материали

Проект за спалня в спокойни топли цветове и естествени материали

Модерният проект за спалня, чиито собственици са младо семейство, показва интериор в спокойни, топли цветове и естествени материали. В проекта на стаята ясно личи сблъсъка между мъжката лаконичност и желанието на жената за удобство и комфорт. Тук откриваме няколко много интересни интериорни решения, които спомагат за създаването на удобна, функционална и спокойна спалня. Нека ги разгледаме в детайли.

proekt-za-spalnq-v-spokoini-topli-tsvetove-i-estestveni-materiali-1g

Несъмнено най-цветния и привличащ погледите елемент в интериорът на спалнята е голямата картина над леглото, която е един провокативен акцент, изразяващ мъжкия характер, разчупващ бялата и спокойна обстановка създадена въз основа желанията на жената. Следващият елемент, върху който се спират погледите ни са осветителните тела в спалнята. Основният полилей показва дизайн със сложна структура, изработена от тънки стоманени пръчки. Другите два източника на светлина са над нощните шкафчета, които представляват тънки, спускащи се от тавана корпуса в черно, които завършват с ярки осветителни тела.

Нека обърнем внимание и на отсрещната стена, която е предвидено да бъде покрита с дървени плоскости, изработени от тъмен американски орех. На тази стена има и врата, която води към банята, но и тя е покрита със същия материал и по този начин тя не се откроява и остава “скрита”. Използването на подвижен панел, върху който е монтиран телевизорa, е една от страхотните идеи в този проект. Тъй като телевизорът не може да се позиционира в средата на стената, заради вратата на банята, подвижният панел позволява движението му по цялото протежение на стената.

Другият цветен елемент в интериора е удобното синьо кресло позиционирано пред леглото, където обитателите на жилището могат да се насладят на приятна книга преди лягане. До креслото е поставена и малка ракла под формата на ретро куфар, която служи като тоалетка, а голямото огледало на стената я допълва функционално.

Основната цел на проекта е да запази обема на помещението и да създаде един приятен баланс между минималистичните детайли и елементите и материалите, създаващи уют и топлина, за да угоди на силните характери на двамата си собственици.

proekt-za-spalnq-v-spokoini-topli-tsvetove-i-estestveni-materiali-2g proekt-za-spalnq-v-spokoini-topli-tsvetove-i-estestveni-materiali-3g proekt-za-spalnq-v-spokoini-topli-tsvetove-i-estestveni-materiali-4gproekt-za-spalnq-v-spokoini-topli-tsvetove-i-estestveni-materiali-5gproekt-za-spalnq-v-spokoini-topli-tsvetove-i-estestveni-materiali-7gproekt-za-spalnq-v-spokoini-topli-tsvetove-i-estestveni-materiali-6g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.