НачалоКъщиПроект за съвременна двуетажна къща сред природата

Проект за съвременна двуетажна къща сред природата

В статията ще ви покажем в подробности един интересен проект за семейна двуетажна къща с модерна архитектура и съвременен интериорен дизайн. Теренът, върху който ще се строи къщата е с големина от 253 м² и се намира в красива планинска местност. Архитектурата на къщата има интересен мотив, основавайки се на природата и ландшафта, като например покрива на сградата,който следва силуетите на планините. 

proekt-za-savremenna-dvuetajna-kashta-sred-prirodata-1g

Архитектурният дизайн се отличава с чисти линии и семпли форми, които позволяват на сградата лаконично да се впише в околния планински пейзаж. Бетон, дърво, боядисани в бяло стени и черен метал – това са основните довършителни материали, които се виждат във външния дизайн. Характерна особеност на къщата са огромните панорамни прозорци, които освен че предлагат невероятни гледки, превръщат красивия природен рай наоколо в част от интериора.

Целият първи етаж представлява отворено пространство, което е социалната зона на къщата и се състои от просторна дневна, която преминава в кухня с трапезария. От трапезарията се осигурява достъп до външната част на къщата, която е превърната в място за отдих.

Вторият етаж на къщата предлага три отделни спални, като основната спалня разполага със собствена баня. Спалните са снабдени с прозорци, тип капандури, които осигуряват допълнителна естествена светлина в стаите.

Интериорът на къщата е решен в модерен стил с концентрирано използване на естествени материали. Проектирана по този начин, когато бъде построена къщата ще се превърна в чудесна дестинация за почивка, предлагаща на собствениците идеалните условия за бягство от суматохата на града. Лятото ще е идеалното планинско убежище със свеж въздух и прохладен климат, докато в есенно-зимния период ще е страхотна дестинация, която предлага приятна почивка, чаша червено вино и безкрайно звездно небе.

proekt-za-savremenna-dvuetajna-kashta-sred-prirodata-2g proekt-za-savremenna-dvuetajna-kashta-sred-prirodata-3g proekt-za-savremenna-dvuetajna-kashta-sred-prirodata-4gproekt-za-savremenna-dvuetajna-kashta-sred-prirodata-5gproekt-za-savremenna-dvuetajna-kashta-sred-prirodata-6gproekt-za-savremenna-dvuetajna-kashta-sred-prirodata-7gproekt-za-savremenna-dvuetajna-kashta-sred-prirodata-8g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.