Trending News
HomeСпалняПроект за спалня с дизайн вдъхновен от природата

Проект за спалня с дизайн вдъхновен от природата

Спалнята е част от еднофамилна къща, намираща се в покрайнините на Москва. В близост до имота се намира красива гъста гора, а самата къща е заобиколена от пищни градини. Всичката тази зеленина наоколо и осезаемото присъствие на природата е повлияло на собствениците на жилището. Така основните им изисквания относно проектирането и стайлинга на тяхната спалня и прилежащата й зона за релакс са обвързани с идеята за присъствието на природата в интериора.

proekt-za-spalnq-s-dizain-vdahnoven-ot-prirodata-1g

Дизайнерите се постарали да създадат една жизнерадостна атмосфера, посредством използването на различни стилове в интериора. Опитвайки се да засилят присъствието на природата в спалнята и зоната за почивка, те прибегнали към създаването на вертикални и висящи градини върху стените и таваните, както и използване на елементи от еко стила – естествени материали като дърво и камък. Леглото е заобиколено от канал с декоративни камъни, които с помощта на модерното осветление създава предпоставка за пълно отпускане и почивка.

Повече от похватите, които са предвидени тук, са скъпи и сложни за реализиране, но идеята за присъствието на природата в интериора на спалнята е много интересна особено, когато стаята е част от жилище заобиколено от естествена зеленина.

proekt-za-spalnq-s-dizain-vdahnoven-ot-prirodata-2g proekt-za-spalnq-s-dizain-vdahnoven-ot-prirodata-3g proekt-za-spalnq-s-dizain-vdahnoven-ot-prirodata-4g proekt-za-spalnq-s-dizain-vdahnoven-ot-prirodata-5g proekt-za-spalnq-s-dizain-vdahnoven-ot-prirodata-6g proekt-za-spalnq-s-dizain-vdahnoven-ot-prirodata-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.