HomeСпалняПроект за малка спалня в съвременен класически стил

Проект за малка спалня в съвременен класически стил

Интериорите в класически стил винаги ще са на мода, а причините това да е така са много. Често срещам интересни съвременни интерпретации на класически интериори, а най-интересните се старая да ви показвам. Това е втората спалня в този стил, която ви показвам, но със сигурност няма да е последната, тъй като съвременната класика стои чудесно в спалнята.

proekt-za-malka-spalnq-v-savremenen-klasicheski-stil-1

Интериорът е проектиран за млада двойка, а площта на помещението е 13 м². Въпреки сравнително малкия размер на стаята, дизайнерите са успели да създадат една ефирна и лека атмосфера. Цветовата схема е съставена от топли и много приятни цветове. Стените и тавана са взаимно свързани – декорацията на стената зад леглото продължава към тавана, преминавайки от прави в плавни линии и завършва с гардероба на отсрещната стена.

Поради малкия размер на спалнята, пред дизайнерa е поставена трудната задача да се създаде не само топла и комфортна зона, но и спалня с максимална функционалност. В стаята са създадени три зони – спалня, гардеробна и зона за почивка, където собствениците могат да се отпуснат, да се освежат или да почетат, седнал в удобния стол с класически дизайн.

Спалнята е светла и просторна, благодарение на прозореца, който осигурява много слънчева светлина. Въпреки че размерите са ограничени в стаята е създадена спокойна и функционална обстановка в приятни цветове и декор, предразполагащ релаксация.

proekt-za-malka-spalnq-v-savremenen-klasicheski-stil-2 proekt-za-malka-spalnq-v-savremenen-klasicheski-stil-3 proekt-za-malka-spalnq-v-savremenen-klasicheski-stil-4 proekt-za-malka-spalnq-v-savremenen-klasicheski-stil-5-top

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.