НачалоКухняПроект за малка кухня с модерен и изчистен дизайн

Проект за малка кухня с модерен и изчистен дизайн

Малката кухня, чийто чисто нов дизайн ще разгледаме в тази статия, се намира в луксозна сграда в Манхатън, Ню Йорк, която е само на няколко крачки от Сентръл Парк. Преди да претърпи промяна, кухнята имала класически дизайн и в най-общи линии, приличала на тясна кутия в бежово с тъмни каменни стени, обемисти шкафове и уреди, без място за маса. 

Изискванията на клиента към дизайнерите от студио Cezign са кухнята да бъде просторна и модерна, да предлага повече място за съхранение, а също така и да е гостоприемна за семейството и приятелите.

moderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-1g

Целта на проектът не е просто да даде на кухнята нов облик, а да я превърне в една многофункционална зала, разполагаща с достатъчно място за съхранение и удобства за готвене и хранене.

Дизайнът на обзавеждането е съсредоточен върху създаване на изобилие от места за съхранение, разположени буквално навсякъде, като по този начин в кухнята липсва безпорядък и изчистения модерен дизайн изпъква на преден план. В новата кухня е осигурено място и за малка маса с четири стола, което е един голям плюс, що се отнася до функционалността на малката стаяккк.

moderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-2g moderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-3gmoderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-4gmoderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-5gmoderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-6gmoderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-8gmoderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-9gmoderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-910gmoderen-proekt-s-izchisten-dizain-za-malka-kuhnq-7g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.